Torrent reafirma el seu compromís amb la mobilitat sostenible gràcies a l’adquisició de sis motos elèctriques

La incorporació dels nous vehicles reduirà el consum de combustible i la contaminació

L’Ajuntament de Torrent continua amb el seu compromís de mobilitat sostenible gràcies a l’adquisició de sis motos elèctriques. Quatre d’aquests vehicles aniran destinats a la Policia Local, mentre que els altres dos seran utilitzats pel Departament de Vies Públiques i el Departament de Mobilitat i Transport.

Aquesta actuació s’emmarca dins del Pla de Vehicle Elèctric aprovat pel consistori per tal de fomentar una mobilitat sostenible, amb la reducció d’emissions de C02 i la substitució de la flota municipal per vehicles més eficients i sostenibles. Gràcies a açò, s’aconseguirà millorar la qualitat de l’aire i disminuir la contaminació.

L’adquisició d’aquestes noves motos elèctriques té un cost de 43.511,32€ i el contracte està cofinançat al 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional de la Unió Europea (FEDER).

El regidor de Mobilitat i Transport, Raúl Claramonte (en el text en castellà posa ‘Claramente’ ha destacat la importància de la
implantació de vehicles sostenibles amb el medi ambient: ‘L’administració local és la primera que ha de donar exemple i un pas endavant amb polítiques de sostenibilitat per avançar cap a una mobilitat que ajude a conscienciar i millorar la qualitat de vida dels torrentins i torrentines’.

Amb aquest pla, que (aposta per) (posa la seua confiança en) una Mobilitat Urbana Sostenible, l’Ajuntament de Torrent ha adquirit 4 vehicles i 6 motos elèctriques. A més, ha instal·lat Punts de Recàrrega de Vehicles Elèctrics en diferents ubicacions de la ciutat.